Byggeri
august 2019

Trekroner Syd klar til Sport24

Om få uger står byggeriet af den nye butik til Sport24 i Trekroner Syd helt færdigt. Butikken på over 1.000 kvadratmeter er den femte og sidste butik som Daugaard Pedersen opfører i Trekroner Syd-området.

Færdiggørelsen af den nye butik glæder Jan Riis, administrerende direktør i Daugaard Pedersen A/S: ”Det her er punktum for 4-5 års hårdt arbejde med at udvikle og bygge butiksområdet i Trekroner Syd. Vi har fået utroligt gode tilbagemeldinger fra de forretninger, der allerede er flyttet ind, så vi er stolte over, at det hele er gået op i en højere helhed.

 

Gode forhold og synlighed
Det er sportskæden SPORT 24 OUTLET, der 1. oktober slår dørene op til deres nye, flotte lokaler. Butikken skal være med til at gøre sportskæden endnu mere synlig, fortæller direktør i SPORT 24, Lars Elsborg:
”Vi er rigtigt glade for at kunne lægge vores nye butik i Trekroner Syd, hvor forholdene er rigtigt gode, der er stor synlighed og der kommer masser af kunder forbi. Vi håber og tror på, at den nye butik kommer til at skabe rigtigt gode resultater.”

 

Udviklingen i Trekroner Syd
Udover de nye lokaler til Sport24 har Daugaard Pedersen A/S i Trekroner Syd også bygget nye butikker til Elgiganten, Jysk, Petworld og THansen.

Næste ambition for udviklingen af det nye område bliver opførelsen af et stort kontorhus på cirka 6.000 kvadratmeter.

Tilbage til oversigt