DHL Express, Fredericia

I 2014 afleverede Daugaard Pedersen en terminal til DHL Freight i Dronningens Kvarter i Fredericia (https://daugaardp.dk/c/cases/dhl).  Samtidig med afleveringen startede dialogen om etablering af en HUB til DHL Express på nabomatriklen til DHL Freight. Håndtering af markedet for pakkedistribution var stigende, og krævede etablering af et sorteringsanlæg i nye faciliteter.

I 2018 startede opførelsen af HUB’en inklusiv 3 fingersluser til 90 kurerbiler. Samtidig med projektering og opførelsen skulle implementering af sorteringsanlægget udvikles, således ejendommen blev designet til sorteringsanlægget. Under opførelsen blev montagen af sorteringsanlægget koordineret, således DHL Express hurtigst muligt kunne få drift i ejendommen.

Ejendommen er indrettet efter DHL Express’ ønsker og krav. Ejendommen er opført som lejemål til DHL Express med Daugaard Pedersen som udlejer.

DHL Express er et af verdens største logistik- og transportfirmaer - og indgår i Deutsche Post koncernen. DHL blev grundlagt i 1969, og hurtigt var de et skridt foran konkurrenterne. De var bl.a. de første til at sende toldpapir i forvejen med fly, så man kunne begynde toldhåndtering af et skibs last, før skibet var nået i havn. I 2002 blev DHL 100% ejet af Deutsche Post World Net, og de betragtes som "verdens mest internationale virksomhed", da de er repræsenteret i mere end 220 lande.

Tilbage til oversigt