Kamstrup Vandcenter, Stilling

Kamstrup A/S er verdens førende producent af systemløsninger til intelligent energi- og vandmåling. Virksomheden blev etableret af Olaf Kamstrup i 1946, og de har en førende position inden for teknologisk udvikling af el-, varme-, køle- og vandløsninger.

Kamstrup A/S er 100% ejet af energiselskabet OK og har medarbejdere i mere end 20 lande verden over. Godt 1.000 medarbejdere er beskæftiget på virksomhedens adresser i Stilling.

Daugaard Pedersen A/S har i tæt samarbejde med Kamstrup A/S tegnet og opført en ny fabrik med tilhørende administration på i alt 10.700 m2. Den nye fabrik er primært opført til virksomhedens aktiviteter inden for vand - og derfor kaldes fabrikken i daglig tale "Kamstrup Vandcenter".

Fabrikken anvendes til produktion af elektriske komponenter, og produktionen udføres af robotter. Den nye fabriksejendom er derfor udført med ESD-gulve, hvilket er et antistatisk gulv, der sikrer et "rent" og støvfrit miljø til produktionen af vandmålere.

Det tog 8 måneder at opføre fabrik og lagerfaciliteter og yderligere 3 måneder at opføre administrationen. Daugaard Pedersen A/S leverede således den knap 11.000 m2 store ejendom kun 11 måneder efter indgåelse af aftalen.

Tilbage til oversigt