Byggeri Til leje
februar 2020

Rejsegilde i Kolding

Fuldt hus til rejsegilde på "Plinten" i Kolding

Køen til pølserne var lang på syvende etage, da der blev afholdt rejsegilde på 6.000 m2 kontorhus i Kolding midtby. Der går godt nok otte måneder før bygningen på Buen står klar, men medarbejdere fra Nykredit, Andersen Partners Advokatfirma og Global Evolution var mødt talstærkt op for at takke håndværkerne for indsatsen.

Kimen til bygningen på syv etager blev lagt da Daugaard Pedersen A/S indgik en aftale med Nykredit for de to nederste etager i ejendommen. Efterfølgende blev Andersen Partners og Global Evolution også koblet på projektet, og lige nu mangler der kun udlejning af ca. 400 m2 kontor på ejendommen 3. etage.

 

"Plinten"...

Arkitekt Jesper Thyge Brøgger, der har tegnet kontorejendommen for Daugaard Pedersen A/S, har døbt ejendommen "Plinten". Det kommer af, at ejendommen står på en plint, der både fungerer som et opholdsrum, et trappe- og passageanlæg samt en parkeringskælder under terræn. I arkitektsprog er en plint den sokkel, der står under en søjle.

Som arkitekten formulerer det, giver Plinten et landskabsgreb der gør, at bygningen får sin helt egen rolige forankring i byen. Bygningen er designet ud fra ønsket om at skabe en smuk og helstøbt bygningskrop i teglsten, og i den moderne/klassisk arkitektur, der holder hele vejen ind i næste århundrede. Enkel og let aflæselig i sit grunddesign, og smuk og levende i detaljerne. Materialer der patinerer og ældes med ynde og holder til slid og aktivitet.

 

 

Tilbage til oversigt