Byggeri
februar 2017

Rejsegilde hos Alfa Laval

Onsdag den 10. august var der rejsegilde hos Alfa Laval Kolding A/S i forbindelse med opførelsen af et nyt distributionscenter. De mange håndværkere, medarbejderne fra Alfa Laval og andre med interesse for projektet kunne se konturerne til et stort og flot byggeri.

På dagen for rejsegildet var det 111 dage siden, at Daugaard Pedersen A/S og Alfa Laval Kolding A/S indgik aftale om opførelsen af det nye DC. Samtidig var det nøjagtig 100 dage siden (inklusiv en sommerferie), at de første maskiner trillede ind på byggepladsen.

Byggeriet består af 3.227 m2 forhal, 3.451 m2 højlager (hvilket modsvarer ca. 41.000 m3), 655 m2 omklædning og knap 12.000 m2 belægninger. Endvidere igangsætter Daugaard Pedersen A/S i efteråret 2016 opførelsen af over 2.200 m2 kontorer samt udvidelse af kantinen.

I forbindelse med rejsegildet roste adm. direktør Ole Pedersen fra Alfa Laval A/S alle de involverede for stor målrettethed og dedikation - og samtidig med respekt for sikkerhed og kvalitet.

Jan Riis fra Daugaard Pedersen A/S takkede Alfa Laval Kolding A/S for den tillid man har vist ved at lade Daugaard Pedersen A/S stå for opførelsen af et af områdets største og mest spektakulære erhvervsbyggerier.

Tilbage til oversigt