Byggeri
februar 2018

PwC får nyt domicil i Ringsted

Fantasy World i Ringsted bliver nyt hjem for globale revisorer...

Før var der mekaniske nisser og andre figurer på Eventyrvej i Ringsted. I 2019 bliver en del af Fantasy Worlds gamle motorvejsnære matrikel i Ringsted til en fælles sjællandsk base for medarbejderen i det verdensomspændende revisions-, skatte- og rådgivningsfirma PriceWaterhouseCoopers, PwC.

Omkring 90 medarbejdere fra PwC's afdelinger i Næstved, Holbæk og Slagelse får i 2019 deres daglige gang i et nybygget og stort domicil med facade direkte til motorvej E20 i Ringsted. Ved at samle alle ekspertiser på ét sted forventer PwC, at medarbejderne får bedre mulighed for at udnytte hinandens kompetencer. "Det nye domicil bliver hovedsædet for vores medarbejdere i Holbæk, Slagelse. Vi bevarer dog små satellitkontorer i alle tre byer, siger Brain Petersen, PwC.

Det er Daugaard Pedersen A/S, der skal opføre det nye domicil til PwC i totalentreprise. Daugaard Pedersen har erhvervet de gamle bygninger på Eventyrvej, hvor en del af bygningerne er udlejet og nogle er nedrevet for at gøre plads til en omlægning af Eventyrvej. Daugaard Pedersen planlægger at udvikle området med yderligere kontordomiciler eller et område med butikker.

 

Tilbage til oversigt