Byggeri
maj 2020

Moderne kontordomicil med plads til vækst

Et nyt og moderne domicil skal sikre plads til fortsat vækst for MP Revision i Fredericia.

For den 70-årige indehaver af revisionsfirmaet, statsautoriseret revisor Mogens Petersen, er det naturligt at tænke i udvikling og selv eje den bygning, som danner rammen om den virksomhed, han stiftede i 1983.

- På nær de seneste fire år i vores nuværende lokaler har jeg altid selv ejet den ejendom, vi har haft adresse i. Årsagen til, at vi flyttede senest, var, at en af mine lejere godt kunne bruge de ekstra kvadratmeter til selv at vokse. Nu skal vi flytte, fordi vores nuværende udlejer også er vokset og gerne selv vil bruge den plads, vi har lejet os ind på, siger Mogens Petersen.

Ni måneder fra kontakt til indflytning

Efter en forgæves søgning efter eksisterende lokaler i området henvendte han sig i januar i år til Daugaard Pedersen A/S med planer om selv at bygge et nyt kontordomicil. Den primære betingelse var, at det skulle stå klart til indflytning senest otte måneder senere.

- Det er et af de hurtigste forløb, vi har haft, men i løbet af en måned fik vi alt på plads - lige fra opfyldelsen af ønsker til udformningen og indretning af byggeriet til de fornødne tilladelser og sammensætningen af det team af entreprenører og håndværkere, der skulle udføre opgaven. Det har været en meget dynamisk proces med en engageret bygherre, der var hurtig og dedikeret i beslutningsprocessen, siger Anders Bech Mathiesen, projektdirektør i Daugaard Pedersen.

MP Revision og Daugaard Pedersen havde tilmed flere erhvervsgrunde i spil til placeringen af ejendommen, inden Mogens Petersen besluttede sig for at købe en ledig grund i det sydlige Fredericia tæt på motorvejen.

 

Anbefalet af kunde og netværk

For Mogens Petersen var det naturligt at kontakte Daugaard Pedersen for et samarbejde.

- Jeg fik Daugaard Pedersen anbefalet gennem en af mine kunder, og da jeg forhørte mig i mit netværk, lød opfordringen også til at kontakte Daugaard Pedersen. Desuden var jeg meget inspireret af et af deres tidligere byggerier. Det var den stil, jeg gerne ville have - tilpasset vores behov, så vi fandt hurtigt formen. Jeg kan godt tage hurtige beslutninger, når grundlaget er det rigtige. Jeg lovede, at hvis Daugaard Pedersen var hurtige, ville jeg også være hurtig, og så havde vi jo en deadline at arbejde efter…, siger Mogens Petersen med et smil på læben.

- Vi har haft en rigtig fin proces fra det første møde, og tingene har kørt optimalt. Dialogen har også været rigtig fin efterfølgende, selv om vi på grund af COVID-19 ikke har kunnet mødes fysisk. Jeg har været meget tilfreds, siger Mogens Petersen, der tidligere i foråret rundede de 70 år.

 

Plads til nye medarbejdere og nytårsevent

Med det nye domicil, der opføres i teglsten, fordobler han pladsen i forhold til de nuværende lokaler.

- Jeg kan godt forstå, hvis nogen undrer sig over, at man i min alder kaster sig ud i et sådant projekt, men alder er ikke noget, jeg tænker på. Mit arbejde er min hobby, og det skal være sjovt at gå på arbejde. Sådan har det været fra den første dag. Jeg har ingen planer om at trappe ned eller stoppe. Med de nye lokaler får vi plads til at tilknytte flere revisorer og andre medarbejdere, siger Mogens Petersen, der ser frem til at flytte ind i de lyse lokaler med masser af glaspartier indrettet som kontorer til en eller to medarbejdere.

Han får tilmed plads til at fortsætte en årelang tradition med at invitere sine kunder og netværk til nytårskur på årets sidste dag.

- Det er en fantastisk og uformel tradition, vi har fået bygget op. De første år sad vi på ølkasser og hyggede, og mange af kunderne havde deres børn med, som vi også lavede aktiviteter for. Nu er mange af børnene fra dengang selv blevet til virksomhedsejere og kunder – og tager så deres børn med, siger Mogens Petersen.

Trods COVID-19 tyder alt på, at MP Revision kan rykke ind på den nye adresse 1. september.

- Alt går efter planen, så vi afleverer til tiden. Det er en rigtig spændende opgave med et nærmest snorlige og meget dynamisk forløb. Vi er stolte over at kunne levere et nyt byggeri til en virksomhed med en lang historie i Fredericia-området, og tilmed et byggeri, som skal danne rammerne om det næste kapitel i udviklingen, siger Andes Bech Mathiesen, projektdirektør i Daugaard Pedersen A/S.

 

Tilbage til oversigt