Byggeri
december 2019

Elementmontagen på ”Plinten” er færdig

Beton-skelettet er nu på plads til Koldings nye, store kontorbygning på Buen.

Byggeriet af det nye kontorhus med tilnavnet ”Plinten” skrider planmæssigt frem, og elementmontagen er nu afsluttet. Det betyder, naboer og forbipasserende nu kan få et retvisende indtryk af størrelsen af det 7 etager høje kontorhus.

”Det er jo en stor bygning, og det er skønt at se, at de mange kræfter, der er lagt i at tegne, udvikle og ikke mindst bygge ejendommen nu for alvor viser resultater,” siger Jan Riis, der er administrerende direktør i Daugaard Pedersen A/S.

”Plinten”, der indeholder cirka 5.700 kvadratmeter, ligger på Buen i Campus-området i det centrale Kolding. Et område, hvor udviklingen går stærkt, og som er præget af blandingen af kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og boligejendomme.

Næste skridt i byggeriet er at montere vinduer, bygge tag, mure ydermurene og etablere husets infrastruktur med vand, varme og el osv. Der er fortsat meget arbejde, der skal klares, inden dørene efter planen åbner i september 2020, og bliver nyt hjem for Nykredit, advokatfirmaet Andersen Partner og investeringsselskabet Global Evolution.

”Vi glæder os meget til at kunne byde velkommen til ”Plintens” nye beboere. De kommer til at arbejde i moderne og elegante omgivelser, og så får de ikke mindst en smuk udsigt ud over Kolding,” siger Jan Riis.

Kontorbygningens navn ”Plinten” stammer fra, at huset arkitektonisk set står på en plint, der omfatter et opholdstorv, et trappe- og passageanlæg samt en parkeringskælder under terræn.

Der holdes rejsegilde for det nye byggeri i begyndelsen af det nye år.

Tilbage til oversigt