Byggeri
november 2019

Daugaard Pedersen bygger til Bring i Taulov

Bring vokser kraftigt i Danmark og for at imødekomme den fremtidige vækst indenfor e-handel, har Bring nu indgået en aftale med Daugaard Pedersen A/S om at bygge en ny terminal i Kongens Kvarter ved Taulov

Bring har længe ledt efter egnede ejendomme eller grunde i Trekantområdet, som er et knudepunkt for distribution vest for Storebælt og samtidig centralt for Brings stigende Europatrafik. Valget faldt på Kongens Kvarter i Taulov.

"Vi har valgt at flytte til Taulov, da vi her fandt den helt rigtige kombination af geografisk placering og en erhvervsvenlig kommune, som vi mener på bedste vis kan understøtte vores fremtidige vækst inden for e-handel" siger Bjarne Lauritsen, driftsdirektør og ansvarlig for Brings netværk i Danmark.

To nye terminaler i 2020

Den nye terminal bliver 6.401 m2 med tilhørende 800 m2 administration og arbejdsplads for cirka 130 medarbejdere. Terminalen i Taulov skal erstatte Brings nuværende terminal på Birkedam, Kolding. Dette er anden gang i 2019, at Bring annoncerer opførsel af ny terminal. Til foråret 2020 flytter Bring fra deres nuværende lokaler i Kastrup til en ny og større terminal, som er beliggende i Greve.

"Investeringerne skal ses i lyset af, at flere netbutikker og e-handlere vælger Bring. Vi håndterer nu et rekordstort antal pakker til danskerne og forventer en fortsat stærk vækst de kommende år. Vi arbejder konstant med at udvikle nye, gode løsninger for vores kunder og modtagere, og det kræver også en god infrastruktur" siger Per Buus, salgsdirektør for Bring i Danmark.

Det første spadestik til den nye terminal i Taulov blev taget den 5. november 2019 og terminalen er udviklet og skal opføres af totalentreprenør Daugaard Pedersen A/S. Allerede i november 2020 forventer Bring at kunne flytte ind i den nye terminal i Taulov.

”Vi glæder os meget til denne opgave, som ligger indenfor vores kerneområde med opførelse af logistik- og lagerejendomme. Valget af leverandør til et byggeri, er en tillidssag, og vi er stolte ved at Bring valgte os” siger adm. direktør Jan Riis fra Daugaard Pedersen A/S.

Tilbage til oversigt