april 2024

Byggeleder søges (Ringsted)

Daugaard Pedersen A/S søger en byggeleder, der med udgangspunkt i vores kontor i Ringsted, vil være med til at udvikle og opføre fremtidens bæredygtige byggeri i Danmark.

Som byggeleder vil du være en nøglespiller i vores fortsatte succes, med ansvar, der spænder vidt fra planlægning og udførelse til tilsyn med byggeprojekter. Dit arbejde vil ikke kun have fokus på kvalitet, effektivitet og sikkerhed, men også omfatte økonomistyring for at sikre, at projekterne forbliver inden for budget. Vi søger en person, der:

  • Har en stærk faglig baggrund, gerne som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør.
  • Besidder ledelsesmæssige evner og en proaktiv tilgang til projektstyring, herunder økonomistyring.
  • Er en teamplayer med stærke kommunikative evner.

 

Hvad tilbyder vi:

  • En karriere hos Daugaard Pedersen A/S er ikke bare et job; det er en mulighed for at gøre en forskel og forme fremtiden inden for bæredygtigt byggeri.
  • Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, herunder pension og sundhedsforsikring, og ikke mindst en chance for at blive en del af et dynamisk og innovativt team.

 

En arbejdsplads, der prioriterer dig

Daugaard Pedersens største aktiv er vores medarbejdere, og vi forstår vigtigheden af personlig og faglig udvikling. Vi arbejder målrettet på at skabe et miljø, hvor alle har mulighed for at vokse. Vi anerkender, at læring og udvikling er nøglen til succes, både for den enkelte og for virksomheden som helhed. Hos Daugaard Pedersen A/S vil du finde:

  • Et Fagligt Stærkt Miljø: Vores team består af branchens bedste, hvilket sikrer en vidensdelingskultur, der fremmer læring og innovation.
  • Balance Mellem Arbejde og Privatliv: Vi prioriterer at alle vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde – og der skal derfor være tid til både karriere, familie og fritid.
  • Et Socialt og Støttende Team: Vi tror på effekten af godt teamwork og fejrer vores succeser sammen. Vores team er kendetegnet ved et stærkt fællesskab og gensidig tillid til hinanden.

 

Om Daugaard Pedersen A/S

Hos Daugaard Pedersen A/S har vi i over 40 år specialiseret os inden for erhvervsbyggeri. Vores kerneydelse er udvikling og opførelse af erhvervsbyggerier i totalentreprise, hvor Daugaard Pedersen A/S håndterer hele processen fra den indledende idé til det endelige byggeri.

Vores styrke ligger i vores evne til at skabe værdi for bygherre gennem design, kvalitet, funktionalitet, og bæredygtighed. Vores erfaring med totalentrepriser betyder, at vi skaber løsninger, som nøje matcher vores kunders behov og forventninger. Daugaard Pedersen A/S er anerkendt for sit høje niveau inden for kvalitet, baseret på sunde forretningsmæssige principper og en stærk forpligtelse til bæredygtig udvikling. Byggeprojekter analyseres og evalueres nøje for at sikre optimale løsninger.

Et udvalg af Daugaard Pedersen A/S’s referencer kan ses på www.daugaardp.dk

 

Sådan søger du:

Send din ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt andre relevante dokumenter til Nis Skeem Blicher på nsb@daugaardp.dk, med emnet ”Byggeleder – dit navn”.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning med det samme.

 

Tilbage til oversigt