Byggeriets rejseleder ...

De fleste byggerier er starten på en rejse. En rejse, hvor bygherre skal udfordres, vejledes, hjælpes og inspireres ... til de mange beslutninger, der skal tages for at nå det optimale slutresultat.

Daugaard Pedersen A/S har i over 30 år været "rejseleder" for et bredt spekter af danske og udenlandske virksomheder, der har haft behov for "nye rammer".

Udgangspunktet for stort set alt nyt erhvervsbyggeri er det flow og de aktiviteter, der skal være i bygningen. Hvordan skal medarbejdere, leverandører, kunder m.v. "angribe" bygningen - og hvordan kommer de igennem den, og ud igen. Alt dette skal ske så nemt som muligt. 

Et byggeprojekt skal analyseres og vurderes mange gange, så man er sikker på, at nå den "ønskede destination". Daugaard Pedersen A/S har mange kunders ord for, at man med den stærkeste opstilling fra første streg til færdigt projekt kommer langt længere, end man på forhånd havde forventet. Det være sig indenfor byggeri, men også indenfor produktionsflow, finansiering, grundkøb, business case optimering og prissætning af byggeriet.

Daugaard Pedersen A/S er placeret i Kolding og Ringsted. Virksomheden ejes af 6 medarbejdere, der hver dag har "hånden på kogepladen". Daugaard Pedersen A/S beskæftiger ca. 28 medarbejdere samt 200-300 mand gennem underentreprenører.

 

bubblemedia