Ejendomsinvestering

Daugaard Pedersen A/S beholder sædvanligvis udlejningsejendomme på "egne bøger" til de er opført og i drift. En Lejer skal kun forholde sig til Daugaard Pedersen A/S i hele byggeprocessen, og der kommer ikke udefrakommende krav midt i en byggeproces.

Ejendomsinvesteringer hos Daugaard Pedersen A/S vil altid være del-finansieret af nogle af de stærkeste finansielle virksomheder i Danmark - og ejendommene placeres sædvanligvis i nystiftede selskaber uden kautionsforpligtelser.

Porteføljen består hovedsageligt af retailejendomme, kontorhuse og logistik ejendomme - og udviklingsprojekter inden for disse. Et eksempel er Roskilde Retail, der fortsat er i Daugaard Pedersens portefølje.

Daugaard Pedersen A/S er grundliggende totalentreprenør, og ejendommene er oftest til salg. Tidligere har Daugaard Pedersen A/S således solgt færdigt udviklede ejendomme til eksempelvis pensionskasser, private investorer, kapitalfonde - og i nogle tilfælde også delejerskab til Lejerne af de ejendomme, der er opført.

Kunderne har ordet

Refako ApS i Odense
"Vi ville have kvalitet, og det har vi fået."
Klaus Jørgensen
Gabba i Kolding
"Der har været fuldstændig styr på det hele vejen igennem processen."
Ole Madsen
Dansk Auto Logik i Vamdrup
"Du kan bruge alle de positive ord, du kan finde. De kan simpelthen ikke få ros nok."
Bent Jørgensen
Trade City i Kolding
"De er ordholdende, og det de laver, det duer bare. De lægger stolthed i arbejdet, og et samarbejde med dem er en rigtig god oplevelse. Dertil kommer, at de er på forkant med udviklingen og altid bruger de nyeste værktøjer."
Jørn Buch
Lauritz.com i Odense
"Vi fik dem selv anbefalet i sin tid, og vi gør selvfølgelig det samme. Hvis vi selv skal bygge igen, så bliver det helt sikkert også med Daugaard Pedersen."
Leif Tingkær
Agroland i Vamdrup
"Hvis vi skal bygge igen, så vil vi helt sikkert tage kontakt til Daugaard Pedersen."
Søren Hviid
Arbejdstilsynet i Kolding
"Da vi kom i gang med forløbet sammen med Daugaard Pedersen, så stod det i skærende kontrast til det vi havde oplevet hidtil. For mig er tillid meget vigtigt i sådan en proces, og den var der."
Jan Møller Mikkelsen
Fjernvarmens Hus i Kolding
"Og så havde jeg jo hørt, at entreprenører ikke lever af det beløb, der står i kontrakten, men af ekstraregningerne. Sådan er det ikke med Daugaard Pedersen. Det hele er forløbet langt over mine forventninger, og alle aftaler er blevet holdt. Det har været gennemskueligt og uproblematisk hele vejen igennem."
Jørgen Jørgensen
Peugeot Aunsbjerg i Haderslev
"Vi var novicer i at bygge, og vi havde hørt mange skræhistorier. Dem gjorde Daugaard Pedersen til skamme."
Morten Buus
Prime Cargo i Kolding
"Vi har nærmest bygget konstant i otte år og er nu oppe på ca. 75.000 kvm. Det er Daugaard Pedersen, der har bygget det hele, og det er i virkeligheden ret enkelt hvorfor. Vi kan li’ hinanden, og vi taler samme sprog. Det er faktisk et partnerskab. Partnerskabet har fungeret til UG hele vejen igennem. De ligner os meget, og det er det, jeg mener med, at vi taler det samme sprog. Vi har samme værdier: Top-service, fleksibilitet, punktlighed og partnerskab med kunderne. Du kan jo se det, hvis du kører forbi en Daugaard-byggeplads. Der ser ordentligt ud, og der ligger ikke materialer og flyder. Og så er de altid færdige til tiden – og gerne før."
Jesper Høilund
Jysk Auto Aircondition i Jels
"Vi har absolut fået en god behandling af Daugaard Pedersen. De skal også have ros for, at de skar igennem over for de problemer, der opstod undervejs. De håndværkere, der ikke gjorde arbejdet ordentligt blev sat fra bestillingen og erstattet af nogle nye. De har udbedret tingene løbende."
Henrik Ratgen
Sport Direct i Kolding
"Det var et rigtig godt forløb med en god kontakt til Daugaard Pedersen."
Hans Junker
Palby Marine i Kolding
"Når man skal have nogen til at bygge for sig, så er man nødt til at udvise stor tillid. Den tillid har Daugaard Pedersen levet op til hele vejen. Der har aldrig været nogen problemer."
Bjarne Carlsen
Autotrans i Kolding
"Det handler om tillid. Man får en pris og en termin og begge dele holder. De følger op på garantierne og er i det hele taget meget omhyggelige."
Finn Nissen
Connection i Vamdrup
"De var i det hele taget dygtige til at involvere os i processen og lytte til vores ønsker […] Da byggeriet stod færdigt, var det endnu bedre, end vi havde forventet."
Mike Legarth
Jørgen Kruuse A/S i Langeskov
"Jeg har virkelig følt mig taget godt af, og det er utrolig vigtigt."
Mads Kruuse
Dansk Energi på Frederiksberg
"Det resulterede i et helt perfekt forløb. Vi fik hurtigt snakket kontrakten og prisen på plads, og derefter kørte det hele meget ukompliceret."
Hans Duus Jørgensen
S. Chr. Sørensen i Skodborg
"Daugaard Pedersen har haft styr på det hele vejen igennem, og resultatet er vi superglade for. Og så er de i øvrigt også hammerdygtige til at følge op."
Christian Sørensen
Thy Data i Kolding
"Jeg fortalte. Hvad jeg ville ha', og hvad det måtte koste. Det udmøntede sig i en kvadratmeterpris, som var vores rettesnor gennem hele forløbet. Og det var et rigtig godt og hurtigt forløb – jeg har fået det, som jeg gerne ville have det."
Bjørn Larsen
Harald Nyborg i Fraugde
"Byggeriet gik helt efter en snor, og alle aftaler blev overholdt. Hele dialogen med Daugaard Pedersen foregår i en særdeles god tone. Det giver et godt samarbejdsklima, og man oplever et højt serviceniveau."
Arne Gerlyng-Hansen
Kjaerulff 1 i Odense
"Jeg har lige anbefalet Daugaard Pedersen til et andet firma, som skal til ar bygge i Middelfart.  "
Karsten Kjærulff
Dansk Ventil Center i Vejle 
"Selve byggeprocessen var et fint samarbejde med en rigtig god dialog, og det kørte upåklageligt. […] Så vi kan i hvert fald sagtens anbefale dem"
Ole Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen
BDO i Kolding
"Når de har sat en deadline, så betyder at de færdige til den tid. Vi har fået et flot hus, hvor funktionaliteten er helt i top"
Lars Kruse
LEGOLAND i Billund
"Det har kørt fuldstændig i olie. De har leveret varen til tiden og til den pris, der var aftalt."
Henrik Höhrmann
bubblemedia