Kamstrup I og II, Stilling

Kamstrup A/S er verdens førende producent af systemløsninger til intelligent energi- og vandmåling. Virksomheden blev etableret af Olaf Kamstrup i 1946, og de har en førende position inden for teknologisk udvikling af el-, varme-, køle- og vandløsninger.

Kamstrup A/S er 100% ejet af energiselskabet OK og har medarbejdere i mere end 20 lande verden over. Godt 1.000 medarbejdere er beskæftiget på virksomhedens adresser i Stilling.

Daugaard Pedersen A/S har opført administrationsbygninger til Kamstrup A/S i forbindelse med de nuværende faciliteter i flere etaper - og Daugaard Pedersen A/S har desuden opført en hel ny fabrik med tilhørende administration, Kamstrup Water World.

Etape I

Den første etape, som Daugaard Pedersen A/S har opført er en kontorbygning på godt 3.400 m2, inklusiv storkøkken, mødecenter og kantine til virksomhedens medarbejdere.

Etape II

Etape 2 er en rødstensbygning som etape I, og den indeholder 2.400 m2 kontorer, og mellem bygningerne er der etableret et gårdrum, der forbinder de to dele af ejendommen.

Tilbage til oversigt