Erhvervs- og boligejendom, Aarhus

Sammenlægningen af to bankfilialer var startskuddet til en søgeopgave, som Daugaard Pedersen A/S udførte for Arbejdernes Landsbank. Resultatet blev en flot ny bankfilial i tre etager og 15 boliger op langs sidevejen. Ejendommen er placeret på Silkeborgvej i Århus-forstaden Åbyhøj. Tidligere har bl.a. Åbyhøj Kro været placeret på grunden, og der har været bankdrift fra matriklen siden 1920'erne.

Bankfilialen til Arbejdernes Landsbank er fordelt på tre etager med kunderettede funktioner i stueetagen. Erhvervsafdelingen er placeret på 1. sal og personalefaciliteter og mødelokale nyder godt af den flotte udsigt på 2. sal.

Boligerne på Odinsvej er sammenbygget med bankfilialen, således at trappetårn, elevator og fællesarealer deles mellem de to brugere af ejendommen. Alle boligerne er opført som ungdomsbliger, med en let og lys indretning.

Daugaard Pedersen A/S har stået for projektet fra første streg til indflytningsklare ejendomme. Herunder udvikling, projektering, nabohøringer, lejekontrakter, finansiering, opførelse af ejendommen og efter salg til ekstern investor.

Tilbage til oversigt