Danfoss Campus, Kolding

Daugaard Pedersen A/S har opført Campus Kolding for Danfoss A/S, og ejendommen omfatter 8.770 m2 kontorer, laboratorier, industrikøkken og mødecenter med baristabar.

Der er i forbindelse med byggeriet etableret 332 nye p-pladser, der er plantet 1.400 m2 grønt sedum på tagene og der er installeret 226 m2 solceller. På den udvendige side af mødelokalerne kan man bag afskærmningen se ejendommens køleanlæg, der er forsynet med verdens første oliefri kompressor - Danfoss Turbocor. Den er et godt eksempel på de mange små oplevelser, som gør huset et besøg værd.

Danfoss Campus Kolding er et bæredygtigt og fremtidssikret kontormiljø, der fremstår som et stort showroom, der viser, hvordan Danfoss bidrager til at skabe en mere bæredygtig verden baseret på energieffektive løsninger.

Fra arkitekternes side er Campus Kolding født med tre ankerpunkter, som giver byggeriet identitet, oplevelse og synergi. Det er:

  1. Den gennemgående designvæg som leder mod mødecentret og kantineområdet, og samtidig fungerer som et akustisk element.
  2. Den centrale og gennemgående signaturtrappe, der fungerer som mødested og generator for videndeling på tværs af medarbejdere og etager.
  3. Gårdhaven der giver skærmet udeophold, sæsonafhængige arbejdspladser, kig til grønne arealer og oplevelsen af bygningsmæssig sammenhæng.
Tilbage til oversigt